Jeugdig acteertalent gezocht voor nieuwe film “Apestreken”

Ben je tussen de 4 en de 13 jaar (of lijk je zo jong) en heb je altijd gedroomd van een rol in een film?
Screenshot 2014-03-24 at 12.51.34
Veel jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot 13 jaar hebben zich al aangemeld om in de film APESTREKEN een van de hoofdrollen te spelen. Toch wil de filmmaatschappij graag nog meer kinderen casten, met name uit het zuiden van het land.

Voor de hoofdrollen van Wim, Jet en Gijs zijn we op zoek naar jongens en meisjes tussen de 9 en 13 jaar. Voor de kleinere rollen van Ot en Sien komen kinderen tussen de 4 en 6 jaar in aanmerking.

Kom jij uit Brabant, Zeeland of Noord Limburg, houd je van acteren en wil je een onvergetelijke zomer? Mail dan je contactgegevens en een duidelijke foto van jezelf naar apestreken@elskeskast.nl, en wie weet word je uitgenodigd voor een casting in het weekend van 5 en 6 april in Den Bosch. Zie voor meer informatie www.apestrekendefilm.nl. De opnames starten zomer 2014.
Screenshot 2014-03-24 at 12.56.45

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Première van Apenstreken met Aap, Noot, Mies [verslag]

Als eerste het eindresultaat bekijken van Nederlands eerste familiefilm in 3D …. We hebben ervan …