Groter Groeien

Het maandelijkse tijdschrift Groter Groeien is een tijdschrift voor ouders met kinderen van 4 tot 12 jaar. Groter Groeien staat elke maand vol met herkenbare verhalen van ouders, opvoedkundige tips, weetjes over het kinderbrein, doe ideeën en een 16 pagina’s tellend dossier.

Recensie
Groter Groeien is mijn favoriete tijdschrift voor ouders. Het tijdschrift sluit naadloos aan, bij de leeftijd van mijn kinderen (van 4 jaar en 6 jaar). Er staan vaak leuke en herkenbare verhalen in. Maar ook veel nuttige informatie over allerlei onderwerpen, die je als ouder zijnde tegenkomt.

Het leuke aan Groter Groeien vind ik dat het tijdschrift weet wat ouders willen lezen. Voor iedere ouder met een kind (of kinderen) in de leeftijd van 4 tot 12 jaar is er meer dan voldoende te lezen. Een gevarieerd aanbod. Zelf lees ik (bijna) altijd het hele tijdschrift. Dus ook de onderwerpen, die voor mij nog niet van toepassing zijn, omdat het dan gaat over bijvoorbeeld kinderen in de bovenbouw van de basisschool. Ik vind het leuk om ook daar over te lezen, zodat ik weet wat ik eventueel kan verwachten. De manier van schrijven vind ik erg prettig om te lezen; het leest makkelijk weg. Groter Groeien is en zal ook de komende paar jaar mijn favoriete tijdschrift voor ouders zijn.

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Henry! [recensie]

Nederland, begin jaren zestig. De welvaart groeit en twintiger Henry Imholz, wereldburger en zoon van …

Share
Share