Barbie uit “Barbie en de Geheime Deur”

Screenshot 2015-03-05 at 16.01.06Degenen die vaker recensies van mij lezen weten het inmiddels: ik heb behalve twee zonen ook één dochter. En dat is een echt meisje-meisje. Een “roze meisje” noem ik haar altijd. En zo’n “roze meisje” is altijd blij met alles wat met “roze“, “glitter” en “prinsessen” te maken heeft. Het klinkt heerlijk cliché (en dat is het natuurlijk ook), maar stiekem vind ik het wel erg leuk.

Wanneer ze ziek is, en een “bankbedje” mag, mag ze zelf een film kiezen. Meestal wordt dat “Barbie en de twaalf dansende prinsessen”, waarbij haar broers luidkeels verkondigen dat ze wel in een andere kamer Minecraft gaan spelen…. En nu is er weer een nieuwe Barbie film uitgekomen: “Barbie en de Geheime Deur” en daar hoort natuurlijk ook nieuw speelgoed bij.

Ter recensie kregen we een aantal leuke spulletjes van Barbie, een CD met 2 liedjes uit de musical en een keycord (heerlijk roze). Maar het leukste was natuurlijk de nieuwe Barbie pop. Ditmaal niet met roze jurk, maar met een oranje, waarbij de rok aan en uit kan en waar ook bijpassende schoentjes zitten. De film is nog niet bekeken, maar Barbie beleeft hier in huis alweer een heleboel avonturen!Screenshot 2015-03-05 at 15.47.17

Bekijk op bol.comOverigens is er nog een andere Barbie pop in dit thema te koop. Dit is prinses Alexa, uit de film, die de jurk uit de slotscène aan heeft. Er worden drie AA batterijen bij geleverd die nodig zijn om de jurk en de tiara op te laten lichten. Ook hoor je muziek uit de film wanneer je met het toverstokje zwaait.

Deze pop kun je hier bestellen >>>>

Screenshot 2015-03-05 at 15.54.07

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Hoe is het met de nieuwe K3

Mijn oudste zoon wordt volgende maand 18 en wij zijn -dus- begonnen met K3 in …

Share
Share