Fruit Shoot stimuleert avontuurlijk spelen

Fruit Shoot is een dorstlessende vruchtensap voor actieve kinderen. Het flesje is handig mee te nemen en de dop voorkomt morsen. Fruit Shoot is van mening dat kinderen energiek en actief moeten spelen. Met de Juice Up-campagne stimuleert Fruit Shoot kinderen uitdagende activiteiten aan te gaan om zo hun grenzen te verleggen.

Juice Up!
Fruit Shoot biedt met de Juice Up website een platform waar kinderen en ouders terecht kunnen om speelinspiratie op te doen. Er zijn illustraties en filmpjes te bekijken van Juice Up momenten. Daarnaast is er op de website een handleiding te vinden waarmee deze momenten kunnen worden nagemaakt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een raket te maken, of te bodyboarden op een kunstwerk van Fruit Shoot flesjes.

What’s your Juice? Wedstrijd
Avontuurlijke kinderen kunnen meedoen aan de Fruit Shoot What’s your Juice? Wedstrijd. Zij kunnen een eigen Juice Up moment creëren en hiervan en foto insturen om mee te doen. De prijzen zijn onder andere een bezoek van de Fruit Shoot bus aan hun school. Deze bus, met daarin een bekende Nederlander, komt langs op school om het winnen moment na te bootsen.

Verpakkingen en smaken
Het opvallende Fruit Shoot flesje is makkelijk mee te nemen, de unieke dop is hersluitbaar en voorkomt knoeien. Fruit Shoot is er in vier verschillende smaken: aardbei-framboos, sinaasappel, tropical en zwarte bes-appel. Alle smaken zijn verkrijgbaar in verpakkingen van acht of vier stuks (200 ml). Het single flesje is verkrijgbaar in de smaken sinaasappel en aardbei-framboos en heeft een inhoud van 300 ml.

Lees ook:
Kleuren
Mister Orange
Tips voor een dagje uit met kinderen

www.fruitshoot.nl

About Vera

veradekkers@hotmail.com'

Check Also

Kinder Media Awards 2015 uitreiking [verslag]

Vandaag werden in Hilversum de Kinder Media Awards 2015 uitgereikt. De Kinder Media Awards zijn dé vijf …