Luxe raambekleding: 4x inspiratie

Ben je op zoek naar raambekleding met een luxe uitstraling? Dan zijn shutters of houten jaloezieën op maat een goede keuze. Raambekleding maakt een ruimte in huis pas echt af. Het is een duidelijke meerwaarde in je interieur die zowel functioneel als decoratief is. Shutters en jaloezieën zijn gemaakt van mooie en kwalitatieve houtsoorten die een elegante en luxe look aan de raambekleding geven. Hiermee kun je een statement maken in je interieur. Laat je inspireren met onderstaande voorbeelden.

1.Chique zwarte houten jaloezieën op maat
Houten jaloezieën zijn absolute sfeermakers in een woonruimte. De natuurlijke uitstraling van de houten jaloezieën zorgen ervoor dat het perfect gecombineerd kan worden met diverse woonstijlen. Strak en modern of landelijk. Doordat de jaloezieën volledig op maat worden gemaakt en gemaakt zijn van mooie houten materialen zijn ze een kwalitatief en luxe product met een elegante uitstraling. Je kunt ze in verschillende kleuren en lamelbreedtes samentellen. Zwarte houten jaloezieën op maat zijn op dit moment erg populair. Door de donkere kleur hebben ze een mooie chique uitstraling wat goed samen gaat met een strakke en moderne woonstijl.

2. Stijlvolle shutters
Shutters zijn een kwaliteitsvolle en exclusieve raambekleding. Het is een maatwerk raamdecoratie die een woonruimte veel sfeer geeft en naar een hoger niveau tilt. Het is een prachtige raambekleding om van te houden. Shutters zijn passend voor iedere gewenste vorm raam. Van toog, rond tot schuin raam. Voor ieder type raam is er een passende oplossing. Door de lamellen van de houten binnenluiken te verstellen kun je zelf de lichtinval reguleren. Hierdoor bepaal je zelf de gewenste hoeveelheid daglicht dat naar binnenkomt en de mate van inkijk van buitenaf.

3. Klassieke witte houten jaloezieën
Naast zwarte houten jaloezieën zijn witte houten jaloezieën nog steeds een veel gekozen soort raambekleding. De witte tint heeft een tijdloze en rustige uitstraling. Net als bij shutters kun je met houten jaloezieën op maat zelf de hoeveelheid lichtinval en privacy reguleren. Wanneer er veel zonlicht door de lamellen naar binnen schijnt, ontstaat er een prachtig lijnenspel op de muur of vloer.

4. Prachtige sfeervolle gordijnen
Wil je meer warmte in je interieur brengen? Kies dan voor elegante gordijnen. De prachtige hoogwaardige stoffen hebben een luxe uitstraling die net als houten jaloezieën en shutters sfeer brengen in een interieur. Voor meer lichtinval en privacy kun je de gordijnen ook goed combineren met houten jaloezieën op maat.

Kwalitatieve materialen zoals hout en stof hebben een mooie luxe uitstraling. Dit past perfect binnen een stijlvol interieur. Raamdecoratie is misschien wel een investering, maar het zorgt er wel voor dat je woonkamer niet kil of kaal oogt. Het is een echte sfeermaker voor ieder interieur!

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Waarom je een vloerkleed nodig hebt

Een vloerkleed kan een kamer makkelijk een andere uitstraling geven. Het verandert niet alleen hoe …

Share
Share