Lego Friends voor Nintendo DS

Screenshot 2014-05-27 at 13.11.52Lego Friends, de populaire “meisjes-versie” van LEGO, is ook als spel op de Nintendo te koop. Eerst voor de Nintendo 3DS <klik hier voor onze recensie> en nu ook voor de Nintendo DS. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar en wanneer je deze nog te jong vindt voor een 3D versie van dit spel, is dit een heel goed alternatief.

Recensie

Mijn dochter van 7 heeft het spel Lego Friends uitgebreid op de Nintendo DS gespeeld. Normaal gesproken heeft ze niet zoveel met spelletjes op de Nintendo van haar broer, maar dit spel is echt een groot succes. Hieronder vertelt ze zelf wat je ermee kunt doen en waarom het zo leuk is:Screenshot 2014-05-27 at 13.09.45

Eerst moet je zelf een huis maken voor het hondje wat je krijgt. Dan kun je het hondje versieren met een strikje of een andere kleur geven. Daarna moet je overal kijken of je nog meer moet doen en je moet steeds geld pakken wat op de grond ligt door er overheen te lopen.

Screenshot 2014-05-27 at 12.26.23Met dat geld kun je naar een ander land en daar is een school. Daar moet je ook overal kijken en opdrachtjes doen en met geld wat je spaart kun je een voetbalveld kopen en dan kun je ook naar een wedstrijd voor hondjes, en dan kan je eigen hondje ook meedoen. Je moet dan wel eerst oefenen.

Daarna kom je bij een fabriek. En daar kun je een poesje helpen, want die zit op het dak en die moet je redden. En dan krijg je een poesje wat je kunt versieren met strikjes of andere kleuren kunt geven.Screenshot 2014-05-27 at 13.10.19

Je komt steeds terug naar school en daar moet je weer opdrachten doen, zoals een klein robotje bouwen. Je moet eerst alle onderdelen zoeken en daarmee de robot maken.
Wanneer je dat robotje hebt gemaakt, krijg je ook vriendinnen. 

Wanneer je heel veel geld hebt gespaard kun je ook iets bouwen bij paarden en zo is er iedere keer weer een andere uitdaging. Het is dus heel leuk om iedere keer weer een stukje verder te spelen. 

Lego Friends voor Nintendo DS
game, Warner Bros, vanaf 4 jaar
Bestel deze game hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Animal Crossing: New Horizons [bespreking]

Hallo allemaal! Jozef hier, met een nieuwe recensie! Sorry dat deze recensie zo laat is, …