Bijt-ie in je bil!

De teksten van kinderliedjes uit oma’s tijd. Maar blijkbaar ook nog van deze tijd, als we dit boekje moeten geloven en dat doen we natuurlijk. Met liedjes zoals In de maneschijn, Helikopter en Bijt-ie in je bil.

Recensie

Een super idee, dit liedjesboek met al die liedjes die je kinderen op de crèche of peuterspeelzaal zingen en dus thuis herhalen. Inclusief een top 25. En wat blijkt inderdaad? Veel van die liedjes kennen wij als (groot)ouders ook nog van vroeger, maar ja, die teksten, die weten we niet meer helemaal. En vreemd genoeg verwachten onze kinderen dat eigenlijk wel van ons. Een probleem? Nu niet meer. Met dit boekje bij de hand, kan je de teksten altijd opzoeken. En de melodie, die wijst zich vanzelf, want die blijken we vaak wel te kennen. Erg leuk.

Bijt-ie in je bil! – Petra Koeleman
Baby en peuter boek, hardcover, 56 pagina’s, Gottmer

Lees ook:
Liedjesboeken met CD vol oud-Hollandse kinderliedjes
Boeken van de maand oktober
Nieuwe CD-boekjes van de makers van lievelingsliedjes

Share

About Irene

ahles@chello.nl'

Check Also

Poesje Mauw

Zing de mooiste liedjes bij de kleurigste dierenprenten. Poesje mauw Schaapje, schaapje Hansje pansje kevertje …

Share
Share