Kung Fu Panda 2

KUNG FU PANDA 2 is de nieuwe animatiefilm van de makers van Shrek en Madagascar. Met in de originele versie stemmen van o.a. Jack Black, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Jackie Chan, Seth Rogen en Lucy Liu. In de Nederlands gesproken versie met stemmen van o.a. Edwin Evers, Yolanthe Sneijder Cabau, Froukje de Both, Rik Felderhof, Jörgen Raymann, Thom Hoffman en Rogier Komproe.

Het verhaal
Po’s droom is uitgekomen nu hij  De Drakenkrijger  is en de Vredesvallei beschermt samen met  zijn vrienden en andere Kung Fu meesters,  De Vurige Vijf – Tijger, Kraan, Mantis, Adder en Monkie. Zijn nieuw leventje verandert volledig als een nare tegenstander met een geheim wapen China probeert te veroveren en een einde wil maken aan Kung Fu. Po moet samen met  De Vurige Vijf China doorkruisen om deze vijand te overmeesteren. Maar hoe? 

In bioscoop
KUNG FU PANDA 2 draait vanaf woensdag 15 juni a.s. in de bioscoop, in de originele en in de Nederlands gesproken versie, ook in 3D en Imax 3D! Kijk ook op www.kungfupanda.com.

Lees ook:
Archikidz 2011: De gestapelde stad
Gratis zwemmen bij de Sprookjescamping
Speelbos de Zenvensprong

Share

About Joni Blesgraaf

joni@hotmail.com'
24 jaar oud en woont in Overveen. Geboren in Haarlem. Heeft Sport en Bewegen (Lifestyle & Gezondheid) gestudeerd aan Hogeschool INHolland Haarlem. Na haar afstuderen heeft zij gewerkt als assistent leidinggevende in de buitenschoolse opvang in Heemstede. Nu bezig met Spaans leren, veel sporten en houdt van schrijven.

Check Also

Jacob, Mimmi en de pratende honden [trailer en informatie]

Vanaf 12 februari 2020 zal de animatiefilm Jacob, Mimmi en de pratende honden in Nederlandse …

Share
Share