Sandra Schuurhof is zwanger

Journaliste en presentatrice Sandra Schuurhof is zwanger. De vader van de baby, die in december wordt verwacht (Hans Luiken) heeft geen relatie meer met Sandra Schuurhof.

Sandra Schuurhof maakte via haar management het volgende bekend: “Het kindje is zeer welkom en ik ben dan ook erg blij met deze zwangerschap, ook al hebben mijn partner en ik in goed overleg, een paar maanden geleden, onze relatie beëindigd”.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Première van de film Downton Abbey [verslag]

Een uitnodiging met “You are cordially invited“, een High Tea, filmposters met “We’ve been expecting …