Leuke tips bij het maken van een kerstpakket

Een kerstpakket is natuurlijk een leuke verrassing om te krijgen, maar minstens zo leuk om te geven. Vooral wanneer je er een persoonlijk tintje aan geeft. Samen met je kind een mooi kerstpakket maken voor bijvoorbeeld opa of oma? Goed idee! Op die manier beleef je er dubbel plezier aan, eerst tijdens het knutselwerk en vervolgens nog een keer bij het schenken. Kinderen zijn graag creatief bezig en je stimuleert ze op die manier ook nog eens in hun ontwikkeling!

Een persoonlijk cadeau

Als je een kerstpakket gaat maken, doe het dan zo persoonlijk mogelijk. Je wilt natuurlijk dat de ontvanger er echt van kan genieten, dus stem je de inhoud ervan af op de wensen van diegene. Het is dus wel belangrijk dat je het een en ander van diegene weet. Dat zal bij opa en oma geen probleem zijn, maar als het pakket bijvoorbeeld bestemd is voor een bekende, met wie je niet dagelijks omgaat, zul je moeten proberen wat informatie te achterhalen om goed beslagen ten ijs te komen. Houdt iemand bijvoorbeeld erg van thee of koffie? Zijn cadeaus op het gebied van wellness een goed idee? Of is het iemand die bijvoorbeeld graag gezelschapsspellen speelt? Dat kunnen allemaal hints zijn om het kerstpakket een heel persoonlijk tintje te geven.

Compleet samengesteld

Je hoeft natuurlijk niet zelf alle onderdelen van je kerstpakket bij elkaar te shoppen. Dat werk is allang gedaan door professionals die de mooiste pakketten hebben samengesteld vol met mooie, leuke en/of lekkere dingen! Samen met je kind kun je bijvoorbeeld de doos beplakken of zelfs voorzien van een heel nieuwe look met zelfgemaakte slingers, tekeningen, plakplaatjes, enzovoort. Maar er gerust een mooi kunstwerk van, dan heb je een uniek kerstcadeau in handen. Een ander leuk idee is om zelf een eigen sieraad te maken en dat toe te voegen aan de inhoud van het kerstpakket.

Altijd op safe

Kom je er niet helemaal uit in je keuze voor een kerstpakket, dan kun je natuurlijk altijd op safe spelen door een categorie te kiezen waar vrijwel iedereen blij van wordt. Is het pakket bijvoorbeeld bestemd voor een andere moeder, dan scoor je meestal met een Rituals cadeaupakket erg goed. Deze pakketten met luxe huidverzorgingsproducten zorgen ervoor dat de ontvanger heel simpel in staat is om een klein geluksmomentje te creëren. Ze zijn er overigens ook voor mannen!

 

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Een veelzijdig cadeau

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je weet wel dat je iets moet doen, …

Share
Share