Geronimo Stilton vakantiepakket 2014 [recensie]

DWM_ZM_2014_175x250.inddIn de auto of het vliegtuig, op het strand of als het regent: met dit muizenissige vakantiepakket ben je uren zoet en zul je je geen moment vervelen! Lezen, kleuren, puzzelen, lachen, knutselen en kokkerellen – kies waar jij het meeste zin in hebt en de zomer is gewoon te kort!

RecensieScreenshot 2014-07-02 at 13.33.23

Dit vakantiepakket van uitgeverij De Wakkere Muis bestaat uit het stripboek De snelste trein van het Wilde Westen + het Vakantieboek 2014.

Het stripboek is een leuk verhaal in de echte Geronimo Stilton stijl, met prima illustraties, humor en een spannend avontuur waar ongemerkt ook nog wat leerzame feiten in verwerkt zitten.Screenshot 2014-07-02 at 13.34.00

Het vakantieboek 2014 is een uiterst veelzijdig boek, met veel leuke activiteiten voor kinderen vanaf een jaar of 7. Er zijn allerlei ‘doe-dingen’ en tips, maar er kan ook gekleurd en geknutseld worden.

Voor kinderen die in de vakantie graag spelenderwijs met leerzame activiteiten bezig zijn, zijn er allerlei leuke puzzels en quizzen die echt uitdagend zijn en leuk om te doen.Screenshot 2014-07-02 at 13.33.36

Kortom: voor nog geen tientje heeft je kind urenlang speel- en leesplezier!

Geronimo Stilton Vakantiepakket 2014
Stripboek “De snelste trein van het Wilde Westen” + het Vakantieboek 2014
Uitgeverij De Wakkere Muis
Bestel dit vakantiepakket voor € 9,95 via deze link bij bol.com >>>>

Screenshot 2014-07-02 at 13.33.47

 

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Op zoek naar een budget vriendelijke reis? Zoek niet langer: ga naar de Waddeneilanden!

Nieuwe culturen ontdekken en onvergetelijke ervaringen opdoen. Het hoeft allemaal niet veel te kosten, op …

Share
Share