Doca Helemaal gezond!

Onmisbare informatie voor nieuwsgierige kinderen die alles willen weten, voor kinderen die van verhalen houden en voor kinderen die graag spelletjes doen!

Recensie
Doca Helemaal gezond is een schitterend encyclopedie voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Spelenderwijs leren ze alles over wat met gezondheid te maken heeft. Van alles komt aan bod in Doca Helemaal gezond. Zo leren de kinderen o.a. wat een ogentest is, wat waterpokken zijn, wat een ziekenhuis en de Eerste Hulp is  en hoe je weer beter kunt worden. Alles wordt op een duidelijke manier uitgelegd met behulp van leuke verhaaltjes en tekeningen erbij.

Om Doca Helemaal gezond extra leuk te maken voor de kinderen staan er allerlei leuke spelletjes in het boek. Zo zijn er zoekplaatjes en leuke vragen die kinderen laten nadenken of iets bijvoorbeeld waar is of niet waar is. De kleurrijke illustraties en leuke verhaaltjes en spelletjes zorgen ervoor dat Doca Helemaal gezond snel zal aanslaan bij kinderen.

Mijn kinderen van 3 en 5 jaar vinden dit boek dan ook erg leuk en interesant. Vooral de zoekplaatjes zijn erg geliefd bij ze. Mijn zoon van 5 jaarvind de informatie ook erg leuk. Vooral de herkenbare dingen zoals waterpokken, naar de dokter en tandarts gaan enz. spreken hem erg aan.

Doca Helemaal gezond – C. Jugla
Encyclopedie, hardcover, 29 pagina’s, Biblion
Bestel dit boek hier via Bol.com>>>

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Ik ben niet perfect, maar wel gezond [persoonlijke blog]

Hoe doen alleenstaande moeders dat toch? Werken, huishouden, school, sport, vriendjes en vriendinnetjes, Kinderen die …