Slapen aan de rand van de Savanne – gezinsvakanties in Beekse Bergen!

Slapen aan de rand van de Savanne, ontbijten met zicht op neushoorns, giraffen, struisvogels, zebra’s en antilopen. Zeehonden zien zwemmen vanuit je slaapkamer? Of slaap je liever in de buurt van het bosgebied zodat je dromedarissen, zeboes en zelfs leeuwen kunt zien vanaf je terras?

Wat je ook kiest, een verblijf in het nieuwe Safari Resort in Beekse Bergen zal een onvergetelijke ervaring zijn, zowel voor jou, als voor je kind(eren).

 

Tent, boomhut of lodge
Alle luxe accommodaties zijn geïnspireerd door Afrikaanse natuur en cultuur. Geniet vanuit je avontuurlijke 6-persoons boomhut (met moderne keuken, badkamer en boxspring bedden) van prachtig uitzicht tussen de boomtoppen door over Bahari Village en haar zeehonden, beleef de natuur in een 6- of 8-persoons Safaritent of kies voor extra luxe in een vrijstaande lodge. De lodges zijn geschikt voor 6 of 8 personen en zijn erg luxe, ze hebben zelfs een sauna. De 6-persoons Kidslodges hebben een inloopdouche en bad en de kinderen kunnen buiten lekker spelen in een omheind hofje.  Er zijn ook 14-persoons groepslodges,  leuk om met de hele familienaar toe te gaan!

 

Luxe en compleet
Wanneer je een van de gloednieuwe vakantie-accommodaties huurt, ben je in één keer klaar. Inbegrepen zijn reserveringskosten, eindschoonmaak, lokale heffingen, bedlinnen en handdoekenpakket. Je krijgt ook een AttractiePas waardoor je gratis WiFi hebt, maar ook onbeperkt toegang tot zowel Safaripark Beekse Bergen als Speelland Beekse Bergen. Mocht je er behoefte aan hebben, dan zijn er ook andere attractieparken inbegrepen bij de AttractiePas en kun je korting krijgen op uitstapjes in de omgeving.

 

1.600 dieren
Beekse Bergen (Hilvarenbeek, Noord-Brabant) is met 125 hectare (dat zijn 185 voetbalvelden!) het grootste wildlife park van de Benelux. Op slechts een uur van Amsterdam en anderhalf uur van Brussel en Keulen wachten 1.600 dieren om te worden ontdekt per voet, boot, bus of auto.

 

Safari Resort
Persoonlijk denk ik dat je tijd te kort zult komen op het Resort zelf. Als gast van het Safari Resort krijg je namelijk toegang tot Maji Springs: zwembad en waterspeeltuin. Restaurant Moto biedt Afrikaanse gerechten, klaargemaakt boven lavastenen, die je kunt nuttigen op een terras met uitzicht op de Serengeti. Voor de kinderen is er het Ranger Basecamp, waar ze aan allerlei activiteiten kunnen meedoen. Natuurlijk kun je ook met het hele gezin gaan bowlen, of je gaat, terwijl de kinderen spelen, zelf genieten van Afrikaanse muziek in de Pamoja Lounge.

 

Onvergetelijk
Een bezoek aan Safari Resort Beekse Bergen is een unieke ervaring. Je verblijft in een Afrikaanse omgeving, dicht bij de wilde dieren en je hoeft er niet het vliegtuig voor in. En hoe leuk is het voor kinderen om de hele dag door Safaripark Beekse Bergen te lopen, tussendoor te spelen en wat lekkers te eten  / drinken en dan aan het eind van de dag vanaf het terras bij je eigen lodge, tent of boomhut dezelfde wilde dieren te kunnen spotten!

Safari Resort Beekse Bergen is vanaf 23 april 2018 geopend voor bezoekers. Je kunt nu al reserveren, klik hier >>>>

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De allerleukste vakantie ooit

Van de cover alleen al word ik vrolijk. Mooie kleuren, lieve tekeningen…. Ik ben benieuwd …