Julianatoren viert Julia’s verjaardag (verslag)

403x403--julia-verjaardagJulianatoren is een ontzettend leuk park om met kinderen ( tot ongeveer 12 jaar) naar toe te gaan. Er zijn meer dan 60 attracties en er zijn leuke shows. 

Regelmatig organiseert Julianatoren een leuk evenement. En het leuke is dat je voor deze evenementen niet extra hoeft te betalen. Zo werd 14 juni de verjaardag van Julia de Muis uitgebreid gevierd in het park. Speciaal voor Julia’s verjaardag werden die dag 2x een dansshow van Angelina Ballerina gegeven en de Julia’s Verjaardagsshow waarin Geert Hoes ook speelt.

Recensie
DSC08863
Namens TrotseMoeders.nl mocht ik samen met mijn gezin naar Julianatoren om verslag te doen van de verjaardag van Julia de Muis. Laat ik nou net deze dag ook jarig zijn…voor ons dus extra feest! Omdat ons nichtje graag met ons mee wilde ( en wij het erg leuk vonden als ze erbij was) , gingen we dus met ons vijven i.p.v. met ons vieren naar Julianatoren.

Omdat we om 10 uur al in het park waren maar het park pas om 10.30 officieel werd geopend, gingen we eerst naar de hal waar allerlei kiddyrides staan. Bij de winkels mogen de kids hier (bijna) nooit in, dus dit keer konden ze zich volop uitleven op alle kiddyrides. En dat deden ze dan ook maar al te graag.

P1360879Tegen 10.30 werd het park officieel geopend door Jul en Julia de Muis, ze werden tijdens deze opening ondersteund door Geert Hoes. Nadat het park werd geopend, renden vele kinderen én Geert Hoes zo snel als ze konden het park in… op weg naar de eerste attractie!
DSC08963

Wij gingen als eerste (een paar keer) in de achtbaan en daarna moesten we ons al gauw opsplitsen; want de oudste twee wilden attracties doen zoals Jul’s Duikvlucht en Moby Dick, terwijl de jongste van 5 jaar juist de paardenbaan, Jul’s Helicopterbaan enz. wilde doen.

DSC09013Dat betekende dus ook dat ik samen met mijn dochter bij de dansshow Angelina Ballerina zat en samen met haar naar de Julia’s Verjaardagsshow keek, terwijl mijn man, zoon en nichtje het avontuur opzochten bij de wildere attracties. Mijn dochter kijkt thuis altijd naar Angelina Ballerina, dus ze vond het erg leuk om nou dansles van Angelina Ballerina te krijgen.DSC09016

Tijdens deze show heeft Robin (de vriendin van Angelina), Angelina opgegeven voor een danswedstrijd. Alleen staat op de deelnamekaart per ongeluk de naam van Robin i.p.v. de naam van Angelina. Dit betekent dat Angelina niet mee mag doen met de danswedstrijd. Robin moet  dus leren dansen, om de wedstrijd te kunnen winnen. Omdat Robin dit erg eng vind, mogen alle kinderen meedoen met de danspasjes. En zo kan aan het eind van de show niet alleen Robin goed dansen, maar alle kinderen ook!

DSC09155Later op de dag gingen we de naar de Julia’s Verjaardagsshow: Julia is jarig en Jul en Geert Hoes willen Julia verassen met een feestje. DSC09136Ze hebben slingers, ballonnen en een cadeautje nodig. Maar… ze hebben ook kinderen nodig die op het feestje van Julia willen komen.

Gelukkig zitten er genoeg kinderen in de zaal die maar al te graag op het feestje van Julia willen komen. En zo wordt het een geweldige, leuke, prachtige en interactieve verjaardag van Julia. Zowel Jul en Julia als Geert Hoes zorgen ervoor dat het écht een feest word!

DSC09175Na deze show zijn we nog tot sluitingstijd in het park geweest. De kids vonden het een geweldige dag. Zo zijn ze zeker 20x in de achtbaan geweest, maar ook alle andere attracties waar ze in zijn geweest vonden ze super. Julianatoren; bedankt voor de geweldige dag!!!

DSC09164Heb je Julia’s verjaardag gemist of was je er wel bij maar wil je ook bij Jul’s verjaardag zijn? Kom dan zaterdag 12 juli naar Julianatoren. Die dag viert Jul namelijk uitgebreid zijn verjaardag. Geert Hoes en diverse bekende tv-karakters zullen op deze speciale dag aanwezig zijn.

Voor meer informatie over Jul’s verjaardag en/of één van de andere evenementen die Julianatoren dit jaar organiseert, klik hier

 

 

 

 

 

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Opening van Texas Twister – de nieuwe atrractie in De Julianatoren [verslag]

Je kent het vast wel, zo’n dag met een gouden randje. Kinderen goed gehumeurd, het …

Share
Share