Bumba in de ruimte

Wie van de ouders met kinderen kent hem niet? De gekke clown van Studio 100 die Bumba heet. Samen met zijn vriend Bumbaloe beleeft hij de leukste avonturen. Nu is er weer een nieuw avontuur samen met Bumba. We kennen inmiddels zijn uitstapje naar Afrika al en waar vliegt hij nu naar toe met zijn circusvrienden? Dit maal vliegt hij door de ruimte en gaat hij op zoek naar nieuwe mooie planeten. Dan landt hij met zijn tent en ontmoet daar een nieuw vriendje: Arro. Arro is een ruimtemannetje en doet ook soms heel erg raar! Bumba en Arro kunnen het goed met elkaar vinden en worden de dikste vrienden met elkaar. Natuurlijk gaat Anno mee en beleven de samen heel wat.

Ondertussen krijgen we ook weer vragen over voorwerpen. Er komt een voorwerp in beeld, bijvoorbeeld een ruimte scooter, en ‘de stem’ zegt een aantal voorwerpen. Super leuk en informatief voor de kleintjes! Onze dochter van 2 jaar doet goed mee en schreeuwt heel hard NEEEEE mee. Onze dochter van 4 jaar vindt het ook nog fantastisch en de oudste van 8 jaar zegt wel dat het voor baby’s is, maar stiekem vindt zij het ook nog wel erg leuk. Op de hoes staat vermeld dat het een family entertainment dvd is, maar voor oudere kinderen is het al snel wat te kinderachtig. Vooral de dreumes, peuter en wellicht kleuter zullen volop van deze dvd genieten. En als het kind geniet, dan genieten de ouders ook. Vooral van de rust! Wij zijn helemaal enthousiast over de nieuwe Bumba DVD Bumba in de ruimte. Het zijn weer nieuwe avonturen en nu mag de oude dvd (die al helemaal op is en vol krassen zit) weer terug in de kast. Hier gaan nog vele uren Bumba plezier beleeft worden!

Bekijk hier de DVD’s van Bumba>>

About Mirjam Bothof- de Groen

degroen.mirjam@gmail.com'
Ik ben Mirjam en de trotse moeder van 3 gezonde gezellige meiden van 5, 7 en 11 jaar. De oudste 2 wonen bij hun vader en dat gaat eigenlijk (en eindelijk!) enorm goed. Ik ben 34 jaar en ben alweer 5 jaar getrouwd met Marcel. Ik vind het erg leuk dat ik mag gaan bloggen voor Trotse Moeders en zal jullie meenemen in mijn avontuur op zoek naar mijzelf!

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …