Jacob, Mimmi en de pratende honden [trailer en informatie]

Vanaf 12 februari 2020 zal de animatiefilm Jacob, Mimmi en de pratende honden in Nederlandse bioscopen te zien zijn. Deze kleurrijke en levendige animatiefilm in de geest van Pluk van de Petteflet werd geregisseerd door Edmunds Jansons. Het verrassende avontuur is gebaseerd is op het boek Dogtown van de Letse kinderboeken schrijfster Luize Pastore. Haar Engelstalige debuut viel in de prijzen # best new kids books 2018 Guardian pick.

Verhaal
Jacob woont in de stad en droomt ervan om net als zijn vader architect te worden. In eerste instantie ziet hij er tegenop om in een buitenwijk te gaan logeren bij zijn oom en nichtje Mimmi. Mimmi is een dapper meisje met een grote mond en haar vader is ervan overtuigd dat hij piraat is. De kinderen leren elkaar echter steeds beter begrijpen en met een groep pratende honden, smeden ze samen plannen om hun prachtige park te redden uit de handen van een projectontwikkelaar.

Trailer
(in Nederland zal de film Nederlands gesproken worden vertoond!)

2019 | Letland, Polen | 70 min | Originele taal: Lets | Nederlands gesproken

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Hotel Transsylvanië Op Zijn Kop – nieuwe film – nieuwe trailer

Het lijkt er op dat het het laatste hoofdstuk van de Hotel Transsylvanië-filmreeks gaat worden: HOTEL TRANSSYLVANIË …

Share
Share