Meeste schade aan tablets door kinderen

Screenshot 2013-12-07 at 08.42.4945 procent van de Nederlandse huishoudens met internettoegang beschikt over een tablet. Onder gezinnen met kinderen is dit zelfs 62 procent, zo lazen we laatst al in deze blog <klik hier>. Kinderen zijn fervent gebruikers van de tablet van hun ouders, maar ook de grootste brokkenmakers. Meer dan de helft van de schades die tablets oplopen worden veroorzaakt door kinderen, zo stellen The Fixables.

De vijf belangrijkste oorzaken voor tabletschade:
1. Zitschade: kinderen die op een tablet staan of zitten, waardoor het scherm barst.
2. Valschade: een val van een tafel, bureau of bank, met schade aan de behuizing of het scherm tot gevolg.
3. Oplaadschade: tablets die tijdens het opladen vallen en aan het snoer blijven hangen. Hierdoor trekt de connector scheef en beschadigt het moederbord.
4. Drukschade: tijdens het vervoeren van de tablet in een tas, kan deze drukschade van andere voorwerpen oplopen. Hoe groter het scherm, hoe kwetsbaarder de tablet. Hier geldt dat volwassenen grotere brokkenmakers zijn dan kinderen.
5. Waterschade: een omvallende kop koffie of glas limonade kan vervelende waterschade veroorzaken. Gelukkig kunnen de meeste tablets wel tegen een spatje water.

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Is jouw iPad kapot gevallen door je kind? Dit kan je eraan doen

Erg vervelend natuurlijk, als je iPad is gevallen door je kind. Een nieuw scherm voor …