Golden Nature Products Bijenwaszalf

Bijenwaszalf is een  milde zalf om de gevoelige, droge of zere (baby) huid te verzorgen. Bijenwas hult de huid in een natuurlijk beschermlaagje, zonder deze af te sluiten. De huid kan als het ware ‘ademen’ en wordt tegelijkertijd optimaal beschermd tegen omgevingsinvloeden zoals wind en koude. De verzachtende en rustgevende eigenschappen van roos en lavendel worden langdurig aan de huid afgegeven. De zalf heeft een milde samenstelling en een heerlijke zachte geur.

Recensie
Golden Nature Products Bijenwaszalf is een 100 % natuurlijk product op basis van bijenwas dat de gevoelige, droge of zere huid verzorgd. Interessant om te weten; dit wil ik wel eens proberen. Zeker in de winter heb ik behoorlijk last van droge handen en een beetje extra verzorging kan mijn huid dus wel gebruiken. Ik besluit het meteen maar eens testen.

De zalf voelt heel zacht en wat vettig aan. Het smeert heel makkelijk uit, omdat het lijkt te smelten op de huid. Echter, verdwijnt de zalf niet helemaal. Na het insmeren schitteren mijn handen… Ze lijken supervet, al blijkt dit wel mee te vallen. Er blijft wel een licht vettig laagje achter, alleen niet zo erg als dat het lijkt. Zeker als ik heel even wacht, kan ik met een gerust hart dingen vastpakken, zonder bang te zijn dat deze uit mijn handen glibberen of dat ik overal vette vingerafdrukken op terug vindt. Maar die enorm glans blijft helaas wel een tijd aanwezig. Persoonlijk ben ik daar niet gecharmeerd van en dat weerhoudt mij toch om de zalf overdag te gebruiken. ‘s Avonds als ik de deur niet meer uit hoef, vind ik het niet zo’n probleem om dit te gebruiken. Effectief is het namelijk wel, mijn handen voelen heerlijk zacht aan na gebruik van Golden Nature Products Bijenwaszalf. Of je een glans als hinderlijk ervaart, is natuurlijk erg persoonlijk. De werking is goed en dat is het belangrijkste. Zeker als je het bijvoorbeeld bij je baby of oudere kind wilt gebruiken.

Naast bijenwas bevat deze zalf ook het kalmerende lavendel en rozenoliën dat een regenererende werking heeft. Naast de verzachtende eigenschappen, is het ook heilzaam bij diverse huidklachten zoals eczeem en uitslag. Fijn om te weten is dat deze zalf door jong en oud gebruikt kan worden. Zelfs de huid van de allerkleinste baby’s kun je insmeren met deze milde zalf.

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Hoestjesbalsem van Golden Nature Products…… Natuurlijk herstel!

Onze zoon van 8 maanden gaat sinds enige tijd naar het kinderdagverblijf.Naast alle positieve effecten …

Share
Share