Oot Granola: gezond ontbijt in de brievenbus!

Wanneer je ontbijt met Oot Granola en yoghurt en er nog een stuk fruit bij neemt, heb je zowat alles van de ouderwetse ‘schijf van 5’ binnen. Een goed begin van de dag! Ook voor Trotse Moeders die weinig tijd hebben in de ochtend, of voor kinderen die eindeloos op een boterham zitten de kauwen is Oot Granola een heerlijke oplossing om toch goed en gezond te ontbijten.

Er zijn 4 verschillende smaken Oot Granola. Deze zijn eenvoudig te bestellen en worden gewoon thuis bezorgd: ontbijt door de brievenbus 😉

We hebben vier verschillende ontbijtjes, handig apart verpakt, meegenomen naar Camp Zone. Kamperen met mijn oudste zoon vraagt om handig inpakken en aangezien we een aantal dagen op het terrein wilden doorbrengen, vonden we het handig om iets anders dan brood mee te nemen wat snel oud wordt.

We hebben dus allebei ontbeten met Oot Granola. Mijn zoon voegde er melk aan toe, ik naturel kwark. En zo hebben we allebei heerlijk ontbeten. De portie is prima, ook voor een puber-in-de-groei. Zoon en ik waren allebei verrast door de smaken (we hebben elkaars ontbijtjes ook geproefd). Ieder Granola ontbijt had verschillende ingrediënten, maar er waren geen dominate smaken zodat je echt verschillende smaken proefde zonder dat er één hinderlijk bleef hangen. Echt lekker!

Oot Granola bestel je hier >>>>

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Expeditie Archeon – kamperen in Archeon [verslag deel 2]

Kamperen in Archeon, dat is misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer je …