Nano Speed Rally Cup 4in1

Nano Speed Rally Cup 4 in 1 Set

De meeste jongens en vele meisjes vinden dit leuk om mee te spelen: spectaculair, snel, en het zijn wedstrijden: de race auto’s van NANO Speed!

We hebben deze racebanen eerder op trotsemoeders.nl beschreven en nu komt de uitgever Spin Masters Internationaal met een nieuwe uitbreidingsset nu met autootjes uit de Rally Sport: Nano Speed Rally Cup 4-in-1.

Het is eenvoudig allemaal in elkaar te passen. Het materiaal is compact. De auto’s zij echt erg klein, maar passen op alle andere sets van Nano Speed, en nogmaals (met name) jongens vinden dit fantastisch.

Nano Speed raceauto Pomona oranjeDe aandrijving van de autootjes gebeurd met een roll-back opwind systeem. Klein maar snel zullen de rally auto’s over het circuit gaan.

De autootjes zijn super small en kunnen en worden verzameld. Bij de door mij gerecenseerde set zat een blauw/oranje Ford Fiesta, en een wit/groene Pomona.

Bestel Nano Speed Rally hier >>>>

 

 

http://www.bol.com/nl/p/nano-speed-rally-4-in-1rally-cup/1004004013408246/

Share

About Dick Ahles

d.ahles@protonmail.com'
Mijn moeder noemt mij Dirk (officiële naam) maar voor de rest ben ik bekend onder Dick. Geboren in 1951 en Trotse Vader van vijf kinderen. Van twee oudere dochters Mira en Rachel heb ik al vier kleindochters. Thuis Enkhuizen, en vader van een tweeling (jongen en meisje) van 10 en een zoon van bijna 13. Ik houd dus van kinderen en heb met hen nu al heel veel meegemaakt. Leuk dus om met deze lange ervaring op TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl te bloggen.
Share
Share