Nieuwe koekjes voor de koekliefhebbers

Wie kent ze nou niet? De overheerlijke Digestives. De kinderen zijn er dol op! Deze koekjes zijn al jaren lang één van de meest favoriete koekjes in het assortiment van Verkade en hebben vanaf  heden een nieuwe verpakking en een nieuw logo. Het nieuwe logo is nu in de vorm van een graanhalm, dat kenmerkend is voor veel Verkade koekjes, aangezien die zijn gemaakt van het lekkerste graan. Ook niet verkeert om te weten is dat de koekjes nu ook worden gemaakt met 100% zonnebloemolie.

Verkade Digestive komt met maar liefst twee nieuwe variaties.

Digestive Koekies, een typisch Verkade Digestive koekje vol met vezels. In de Digestive Koekies zijn ook weer twee verschillende soorten te ontdekken. Digestieve Koekies Choco, met heerlijke stukjes melk en pure chocolade en Digestive Koekies Choco Hazelnoot, met stukjes chocolade en hazelnoot.

Ook ligt er een oude bekende in het schap, maar dan net iets anders. De krokante Verkade Digestive Crunchy is er nu namelijk ook met een heerlijk laagje melkchocolade. Deze vind je onder de naam Digestive Crunchy Melk.

Niet van het Digestive assortiment, maar wel lekker van Verkade zijn ook de nieuwe Verkade Pakkerds. Dit zijn brosse koekjes met een verrassende, zachte vulling van melkchocolade of chocolade-hazelnoot.

Share

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Nutella-walnoot koekjes [recept]

Soms heb je zin om wat te bakken met je kind(eren), gewoon eens iets anders …

Share
Share