Tractor Ted Activiteiten boek 1 [recensie]

IMG_0087Tractor Ted’s eerste activiteiten boek vol met leuke spelletjes om te spelen. Zoek de verschillen, combineer de tractors met het land en kleur de dieren in. Tractor Ted leert je ook om te tellen en bakken”

Ga mee met Tractor Ted op avontuur als hij het leven op de boerderij onderzoekt. Met geweldige foto’s vertelt hij kinderen over alle activiteiten op het platteland.

Recensie:
IMG_0089Een leuk boekje met verschillende opdrachten. Dieren tellen is erg leuk, in dit boekje leer je tot 10 tellen. Naast dieren moet je ook machines tellen die je tegen komt op de boerderij.

Ik vond het leuk om te merken dat nadat onze zoon dit boekje had gekregen hij wanneer we in de auto zitten veel meer kijkt naar wat er in de weilanden gebeurt. Verschillende machines uit het boekje hebben we onderweg ook al eens gezien.

De verschillende opdrachtjes zijn leuk om te doen. Ook om samen te doen en te praten over de foto’s die zijn gebruikt. De opdrachten gaan over tellen, verschillen zoeken, zoeken wat bij elkaar hoort, maar ook staan er kleurplaten in.

IMG_0088

Kortom een leuk boekje om lekker in te kunnen tellen, kleuren en zoeken met als thema de boerderij.

Tractor Ted Activiteiten boek 1 – Alexandra Heard
Doeboek, 32 pagina’s, Tractor Ted
Bestel dit boekje hier >>>>

IMG_0027

Share

About Lara Bellis

lbellis@xs4all.nl'
Mijn naam is Lara Bellis en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man en onze kinderen Arthur (5) en Felien (2) in Amersfoort. Naast Trotse Moeder ben ik muziektherapeut en als zelfstandige breng ik muziektherapie aan huis bij volwassenen met een verstandelijke beperking en ook aan kinderen met autisme.

Check Also

VTech Schep & Leer IJscokar

Ik lust echt altijd ijs. Als ontbijt, tussendoor, als toetje…. Je kunt mij altijd blij …

Share
Share