Artis ZOOmeravonden: Tussen eetbare planten, bomen en dieren tot zonsondergang

Vanaf zaterdag 8 juli 2017 zijn in Artis weer de ZOOmeravonden. Artis is dan extra lang open. Dat is op zich al leuk, maar extra leuk zijn de activiteiten die gepland staan:

Van rap tot pop tot singer & songwriter; tijdens de veertiende editie van de ARTIS-Zoomeravonden is het muzikale programma breed en divers. Sef, GOSTO, Avi on Fire, Tenfold en Josephine Zwaan, GUS, Christon, Celine Cairo en Norman Vladimir, The Mysterons, Aafke Romeijn, Marle Thomson, laGarçon*, Suzan & Freek en Altın Gun verzorgen zaterdag in juni, juli en augustus het muzikale programma om 19.00 uur in de ARTIS-Muziektent. Naast deze optredens is er nog veel meer te doen in ARTIS: workshops voor kinderen, verhalen van de dierenarts, de bioloog of de plantenexpert die vertelt over de eetbare tuin en een speciale rondleiding door een schemerend park.

Hieronder een overzicht van de workshops voor kinderen tijdens de ZOOmeravonden:

Het volledige programma van de Zoomeravonden is te vinden op www.artis.nl/zoomeravonden.

 

Eetbare tuin
Dit jaar staan de Zoomeravonden in het teken van de eetbare tuin. Voor het vierde achtereenvolgende jaar staan de seizoensperken deze zomer vol met eetbare bloemen, planten en kruiden. De planten waaronder salie, bieten en champagneblad worden dagelijks geplukt door de dierverzorger en gevoerd aan de dieren. Terwijl je, omringd door planten, bomen en dieren, picknickt bij de Muziektent, kun je luisteren naar de verhalen over hoe dieren reageren op bijzondere smaken, geuren en kleuren van planten. Voor kinderen is er een workshop je eigen eetbare tuin maken. Wil je een indruk krijgen van een Zoomeravond? Lees dan onderstaande ervaring:

https://trotsemoeders.nl/2015/08/zoomeravond-in-artis-verslag/

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De beste muziek voor een orgasme [top 10]

Lijstjes…. we hebben er al een flink aantal gepubliceerd omdat ze zo leuk kunnen zijn. …

Share
Share