Veiliger aan tafel met de afpelbare korst

Beschuitverpakkingen kennen sinds een kleine tien jaar de inkeepjes, voor kaas zijn er nu de Keepkantjes®. Het resultaat van jarenlang en intensief ontwikkelen door Westland Kaasspecialiteiten. Deze nieuwe afpelbare kaaskorst is wereldwijd de enige in zijn soort. Onderzoek heeft uitgewezen dat 65 procent van de Nederlanders zich wel eens in de vingers heeft gesneden bij het verwijderen van de korst. Dankzij een ingenieuze Nederlandse uitvinding kan de korst voortaan in een handomdraai worden afgepeld met de vingers. Een mesje of kaasschaaf komt er niet meer aan te pas. Een stuk veiliger dus! Kijk ook op www.overleefdekaasschaaf.nl.

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Hoe Corona-veilig is Center Parcs? Wij probeerden het uit….

Best spannend, op vakantie gaan in “Corona-tijd”. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat een …