Een verrassing voor Vader Pluis

Tactisch uitgebracht, kort voor Vaderdag, is het nieuwe kartonboekje Een verrassing voor Vader Pluis. Een mooi klein boekje, leuk van vorm en natuurlijk et de prachtige en vertrouwde afbeeldingen door Dick Bruna.

Wat ook goed gedaan is, is dat de zwarte lijnen van de tekening op de voorkant, voelbaar zijn. Zo heeft je kindje niet alleen de vorm van het boekje om te ontdekken, maar kan het ook de lijntje volgen met zijn of haar vingertjes.

In het boekje staan een aantal afbeeldingen uit andere nijntje-boeken. En zo is er een karton-boekje gewijd aan de rol die Vader Pluis heeft in het leven van nijntje. Heel schattig. En leuk om cadeau te doen aan een (aanstaande) Trotse Vader!

Ook mooi voor Vaderdag:

Nieuwe biografie over Dick Bruna

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

nijntje-boek in Nederlands met Gebaren

Toen ik het persbericht over de uitgave van een nijntje-boek in gebarentaal las, dacht ik …