VTech – Draai & Leer Schildpad

Ga mee op avontuur met de Draai & Leer schildpad van VTech! Met het trekkoord neem je de schildpad overal mee naartoe. Terwijl hij achter je aan rijdt, beweegt zijn hoofd op en neer en gaan de tandwielen op zijn schild draaien. Deze grappige bewegingen zullen je kindje aanmoedigen om te leren lopen.

Klaar met wandelen? Het trekkoord kan worden opgeborgen in het batterijenvak. Zo zit het niet in de weg tijdens het spelen. Wanneer je kind op de gekleurde tandwielen drukt, leert hij of zij de insecten, kleuren en woordjes. Druk op de muziektoets om grappige geluiden en gezongen liedjes te horen en om een zoekspelletje te spelen. Er zijn in totaal 10 melodietjes en 2 gezongen liedjes. Dit speelgoed heeft een volumeschakelaar en een automatisch uitschakeling om de batterijen te sparen zodra je zoon of dochter klaar is met spelen.

De Draai & Leer Schildpad is een nieuw product van VTech. Dit speelgoed is bedoeld voor kinderen van 9 maanden oud tot 3 jaar en is te koop voor € 19,99.

Lees hier onze recensie>>

Dit product wordt op de TrotseMoeders.nl stand op de Negenmaandenbeurs “live” getest. Lees hieronder de ervaringen en meningen van de bezoekers van deze beurs.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Schildpadden tot in het oneindige – John Green [recensie]

Schildpadden tot in het oneindige gaat over vriendschap voor het leven, onverwachte ontmoetingen, Star Wars-fanfictie …

Share
Share