Lange rijen voor een paspoort

Lange rijen op de gemeentehuizen bij de afdeling Burgerzaken. Kinderen moeten vanaf 26 juni een eigen paspoort of identiteitskaart hebben, anders mogen ze de grens niet over. De rijen zijn nu zo lang omdat je voor 1 mei hem aangevraagd moest hebben, wilde je zeker zijn om voor deze datum een paspoort of identiteitskaart voor je dochter of zoon te hebben. Wel zo handig als je vroeg op vakantie gaat. Want ingeschreven staan bij de vader en/of moeder mag niet meer.

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

De allerleukste vakantie ooit

Van de cover alleen al word ik vrolijk. Mooie kleuren, lieve tekeningen…. Ik ben benieuwd …