My Little Pony: My Little Pony Rarity’s Book-Tique

my-little-pony-winkel-meeneem-recensie-copyright-trotse-moeders-1Deze schattige speelset gaat open als een boek en je Rarity pony heeft alle mogelijke accessoires om in de 3 verschillende kamers te spelen. Ze kan zichzelf mooi maken in de spiegel van de boetiek, dan sla je de bladzij om en ineens is ze in de schoonheidssalon! 

Recensie
My Little Pony Rarity’s Book-Tique. Een ingewikkelde naam voor een meeneem speelset van My Little Pony. De naam boet-tiek is gekozen omdat je, wanneer je het speelhuisje opent, bladzijden ziet die -wanneer je ze omslaat- een nieuwe wereld bieden voor je kind om met de Rarity Pony te spelen.

my-little-pony-winkel-meeneem-recensie-copyright-trotse-moeders-1

Mijn meisje kan het niet schelen hoe haar cadeautje heet. Ze is verrukt! My Little Pony, roze, allemaal kleine onderdeeltjes…. Ze gaat meteen alles bekijken!

my-little-pony-winkel-meeneem-recensie-copyright-trotse-moeders-2

Er zitten veel onderdelen (20) in de doos, heerlijk voor My Little Pony fans om eindeloos fantasiespel mee te hebben. En voor Trotse Moeders wel handig dat al die losse items IN de speelset passen. Op die manier is alles mooi bij elkaar (en opgeruimd!). Ook handig om mee te nemen, zodat je kind er ergens anders ook mee kans spelen. Check dan wel of de speelset goed dicht zit…

Deze My Little Pony Speelset (Hasbro, 3+) kun je bekijken / bestellen door op onderstaande afbeelding te klikken:

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Klorofil: nieuw en nostalgisch tegelijk

Vrienden van mijn ouders hadden voor hun kinderen een speelboom van Klorofil. Als kind vond …

Share
Share