Het grote Kidsweek dierenboek [recensie]

kidsweek-dierenboek-trotse-moedersIn Het grote Kidsweek dierenboek staat het beste van de dierenrubriek, leuke testjes over dieren, puzzels en dierenreportages gecombineerd met de leukste dierenverhalen van topauteurs als Tosca Menten, Jacques Vriens en Janneke Schotveld.

Recensie

Nadat Het grote Kidsweek vakantieboek al met veel plezier werd ontvangen, kwam dit nieuwe deel op een mooi moment. Screenshot 2014-10-24 at 21.35.06Mijn dochter van bijna 8 jaar was ziek thuis uit school en lag als een klein prinsesje met rode wangetjes in een “bankbedje”, helemaal fijn dus om een cadeautje te krijgen!

Het leuke aan deze Kidsweek boeken is de afwisseling die geboden wordt. Het is een leesboek, een boek met informatie, een doeboek met puzzels, een moppenboek en nog veel meer, allemaal in een soort tijdschriftachtige uitgave (wel op stevig papier).

Screenshot 2014-10-24 at 21.36.21

Mijn dochter vond het leuk om kleine stukjes tekst en informatie te lezen. Ze zit in groep 4 en de meeste teksten gingen al goed, sommige waren nog wat lastig, maar een ziek meisje vindt het uiteraard heerlijk om voorgelezen te worden! Ze heeft ook al een puzzeltje gemaakt en vooral de vele mooie foto’s en tekeningen bekeken.Screenshot 2014-10-24 at 21.35.47

Haar twee broers kregen het Dierenboek ook in de gaten en het was erg grappig om te zien hoe verschillend ze er mee om gaan. Screenshot 2014-10-24 at 21.37.08Mijn jongste is een echte boekenwurm en hij begon echt vooraan in het boek om het vanaf de eerste bladzijde door te lezen. Mijn oudste is meer op zoek naar moppen en leuke weetjes.

Zo heeft dit Grote Kidsweek Dierenboek echt voor ieder kind voldoende te bieden en ik kan nu al inschatten dat het – net zoals het eerder genoemde Vakantieboek – nog regelmatig gepakt zal worden. Deze boeken zijn ook ideaal om in de auto te leggen, met een potlood erbij, voor wat langere autoritten. Er is altijd wel iets leuks in te doen of in te lezen!

Het grote Kidsweek dierenboek
Kleur, 96 pagina’s, Van Holkema en Warendorp
Bestel dit Kidsweek dierenboek hier >>>>

Screenshot 2014-10-24 at 21.35.28

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Kidsweek Taalhelden van het Spelwoud [bespreking]

Filmdistributeur en bordspellenontwikkelaar Just entertainment en weekkrant Kidsweek hebben de handen ineen geslagen en een …