Ernst, Bobbie en de rest: “een groot feest”

Vanmiddag heeft het TrotseMoeders.nl recensie-team, ditmaal bestaande uit mama Karina met zoon Denneth (bijna 6 jaar) en Lotte (6,5 jaar) met haar oma Thea, een bezoek gebracht aan de voorstelling “Herrie op de Noordpool” van Ernst, Bobbie en de rest. Het was een groot succes!

Een avontuur
Ernst en Bobbie, in de vertrouwde rollen zoals op de televisie, maakten met veel enthousiasme een vrolijke voorstelling met grapjes die erg goed vielen bij de kinderen en liedjes die vanaf het eerste refrein heerlijk mee te zingen zijn. Er was een avontuur, een boef, grapjes (zowel verbaal als visueel) en een goede afloop, kortom voor kinderen van rond de 6, zoals wij vandaag bij ons hadden, was het een groot feest!

Tip voor de accommodatie
Voor mamma en oma was het wel jammer dat we niet mee konden genieten van de gezichten van de kinderen, zij zaten vooraan op bankjes, alleen bestemd voor kinderen. Op zich is dit prima, want de voorstelling is ook echt voor hen. Maar wanneer je zowel voor kinderen als voor ouders of grootouders dezelfde toegangsprijs vraagt en je laat begeleiders van de kinderen voor dat geld op harde banken zonder leuning zitten, is het een lange middag. Een simpel kuipstoeltje biedt al uitkomst.

Complimenten
Desondanks is de voorstelling een absolute aanrader. Complimenten aan Ernst en Bobbie voor het zo goed invoelen wat deze leeftijd aanspreekt en voor het met zo’n energie en enthousiasme brengen van een volwaardige voorstelling. De kinderen werden volop gevraagd mee te zingen, te antwoorden (ik hooooooor je niet….) en mee te gebaren. Wat alle kinderen met plezier ook deden. Een gastoptreden van X-MIX, was een leuke verrassing voor de kinderen. Dit deden ze erg goed, maar voegde niets toe aan het verhaal. Wat mij betreft waren Ernst en Bobbie al leuk genoeg!

Geen kans om naar de voorstelling te gaan, maar wel je kind van Ernst & Bobbie laten genieten? Haal dan de muziek gewoon in huis.

Lees ook:
Win gratis entreekaarten voor Ernst, Bobbie en de rest
Win gratis entreekaarten voor Nijntje het Concert
Win gratis entreekaarten voor Woezel & Pip de Musical

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

De leukste Sint Hits 2017

De eeuwenoude Sinterklaasliedjes zijn niet weg te denken uit onze samenleving, maar met de huidige …