Hotel 13 Rock ’n Roll DVD

hotelNa het avontuur in Hotel 13 gaat het leven weer zijn gewone gangetje voor Tom, Anna en Liv. Tom stort zich vol enthousiasme op zijn uitvindingen, Anna volgt een opleiding fotografie en Liv denkt aan een carrière als actrice. Maar dan verschijnt een wel heel vreemd meisje bij Toms huis. Tot hun grote schrik blijkt het meisje de lievelingsactrice van Anna te zijn en uit de jaren ’50 te komen! De machine is dus niet vernietigd!

De drie trekken halsoverkop met Sandy mee naar het verleden om het verleden weer recht te trekken, want als zij niet meedoet aan een auditie, ontmoet ze nooit de liefde van haar leven en wordt de latere architect van Hotel 13 nooit geboren! Hun eigen toekomst staat op het spel! Jammer genoeg voor hen verwondt Sandy zich. Er zit niets anders op dan Anna – die als twee druppels water op Sandy lijkt – in haar plaats auditie te laten doen.

Recensie
Hotel 13…ik heb er van gehoord, maar zelf had ik er nog nooit iets van gezien. Toen een vriendinnetje van mijn zoon deze DVD zag, wou ze hem gelijk zien. Ze is gek op Hotel 13, dus deze DVD van Hote l 13 moest ze gewoon zien. Het was duidelijk dat ze bekend was met Hotel 13. De spelers en de achtergronden kende ze allemaal. Voor mij was het allemaal nieuw. Tijdens het kijken van de film had het idee dat ik dingen miste,  omdat ik de serie niet ken. Gelukkig had ik een echte kenner bij de hand, die me nauwkeurig alles uitlegde over wie, wie is en wie wat deed. Hierdoor kreeg ik een beetje een idee, er ook nog wat van af te weten…

Maar ook al ken ik de voorgeschiedenis niet van Hotel 13, de film is leuk en voor kinderen spannend. Tom, Anna en Liv komen erachter dat iemand de tijdmachine in werking heeft gezet. Ze moeten zorgen dat het verleden weer wordt rechtgezet. Als ze dit niet voor elkaar krijgen, zal de hele toekomst op het spel staan…

Volgens het vriendinnetje van mijn zoon is dit een super coole film! De tijdmachine is een onderwerp wat haar – en de meeste kinderen – erg aantrekt. Want wie lijkt dat nou niet leuk; een machine waarmee je door de tijd kunt reizen!
Op de DVD staat aangegeven dat deze film geschikt is voor AL. Ik denk dat je voor deze film toch echt wel een jaar of 8 moet zijn. Jongere kinderen zullen denk ik snel bang worden van sommige scenes en hun fantasie zou met hun op de loop gaan, met het idee van een tijdmachine in hun hoofd.

Mijn zoon – die Hotel 13 –  ook nog niet kende, vond de film ook leuk, spannend en stoer. Ik heb het idee dat hij er geen last van had, dat hij Hotel 13 nu voor het eerst zag. Hij genoot gewoon volop van de film. Als ik aan mijn zoon en zijn vriendinnetje vraag wat ze van deze film vinden, antwoorden ze beide; Super Cool!!!

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …

Share
Share