Waar is mijn tweeling nu weer verslaafd aan?

Als Trotse Moeder van drie prachtige kinderen, heb ik ontdekt dat het cliché “wat gaat het toch snel” helemaal klopt. Al tijdens de zwangerschap van de oudste had ik het gevoel dat het omvloog en dat gevoel is gebleven. Ik zou willen dat alles (behalve de bevalling dan 😉 ) twee keer zo lang zou mogen duren, maar zelfs dan vrees ik dat ik het gevoel zou blijven houden dat het allemaal veel te snel gaat.

Screenshot 2015-05-08 at 12.02.05

Samen met mijn jongste zoon van 8 kijk ik nu op Netflix naar Spiderman en naar Dr. Who. Een hele andere fase dus. Daarom was ik erg verrast toen mijn tweeling ineens een nieuwe verslaving ontwikkelde: Peppa Pig!

Screenshot 2015-05-08 at 12.00.04

Deze tekenfilmserie, waarvan het hele eerste seizoen via Netflix te zien is, werd met een enthousiasme begroet die ik niet meer bij achtjarigen had verwacht. Screenshot 2015-05-08 at 12.00.21Maar dicht bij elkaar werd afdeling na afdeling bekeken, met veel geschater en commentaar. Het is wel een erg leuke serie, moet ik eerlijk zeggen. Ik ken hem nog uit de tijd dat mijn oudste (inmiddels 11 jaar) klein was, toen werd hij op televisie uitgezonden.

Gelukkig kent het seizoen een flink aantal afleveringen en kunnen ze nog even doorgenieten. En ik geniet mee van het geschater en heb even het gevoel dat ze toch nog niet zo héél groot zijn, heerlijk!

Screenshot 2015-05-08 at 12.00.50

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Slaap! Voor dreumes en peuter

Slapen…. tja…. Wanneer je eenmaal een kindje hebt, is dit een van de dingen waarmee …

Share
Share