Een avond over dementie met Nicci (French) Gerrard

Wanneer je onderstaande korte video van Stichting Alzheimer Nederland bekijkt, zie je dat vrijwel iedereen met dementie te maken krijgt. 1 op de 5 mensen krijgt het zelf, maar ook de mensen om hen heen, worden ‘getroffen’ door de gevolgen van deze ziekte.

De Engelse bestsellerauteur Nicci Gerrard (van schrijversduo Nicci French) heeft persoonlijk te maken gehad met dementie: in 2014 verloor ze haar vader aan deze ziekte. Ze schreef een boek over dementie: Woorden schieten tekort en komt op 5 februari 2019 een lezing geven in Amsterdam. Hieronder algemene informatie over deze avond met Nicci Gerrard over dementie:

Een avond over dementie met Nicci (French) Gerrard
Tijdens de wereldpremière van haar nieuwe boek ‘Woorden schieten tekort‘ schijnt Nicci Gerrard een licht op een wereld die vaak verborgen en verkeerd begrepen wordt.  I.s.m. uitgeverij Meulenhoff geeft zij een lezing over dementie 5 februari 2019 in Amsterdam.

  • Dit programma is in het Engels.
  • Moderatie: Marjan Slob
  • Locatie: De Nieuwe Liefde, Da Costakade 102, Amsterdam
  • Aanvang: 20:00 uur, aansluitend signeren.

Voor kaartverkoop en meer informatie, klik hier >>>>

Voor het boek “Woorden schieten tekort”, klik hier >>>>

Nicci Gerrard (c) Mark Pringle

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Het zal je moeder maar wezen – Karin Bruers

Het zal je moeder maar wezen heeft op de cover de volgende omschrijving: “Een tragikomisch …