Zie je mij?

Hier ben ik
ik lig hier fijn
babykindje
beetje klei
duimpje sabbelen
handje krabbelen
zie je mij?
ben jij ook zo
lief en blij?

Een fotoboekje vol oogjes, oortjes, beentjes en teentjes van een lieve baby. Met uitnodigende versjes vol klank en ritme.

Recensie
Een schitterend boekje voor de allerkleinsten. Met prachtige baby-foto’s en erg mooie versjes. Mijn dochtertje van 2 jaar vind het erg leuk om naar de foto’s te kijken en te luisteren naar de korte, vrolijke versjes. Maar Zie je mij? is niet alleen leuk voor de kleintjes, het is ook erg leuk voor de moeders. Want wat is het heerlijk om naar de schattige baby-foto’s te kijken. Ze worden zo snel groot, dat het heerlijk is om naar die kleine handjes en voetjes te kijken.

De foto’s in dit boekje zijn dan ook gelijk de kracht van Zie je mij?. Die zorgen er namelijk voor dat het een boekje is, wat je niet snel weglegt. Dit boekje is voor een dreumes en peuter vanaf 12 maanden

Zie je mij? – Liesbeth Bernaerts & Elly van der Linden
Peuterboekje, hardcover, 12 pagina’s, Clavis
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Hamstersaurus Rex – Tom O’Donnell

Hij heeft dinotanden, messcherpe klauwen… en een heel zachte vacht! Het is Hamstersaurus Rex, de …

Share
Share