MamsAtWork voor werkende moeders

Ben jij een (bijna) moeder en heb je naast je drukke mama-zijn-werk ook nog een baan? Dan is MamsAtWork echt iets voor jou! Hier vind je antwoorden op vragen die ja altijd al had willen weten. Je kunt ze lezen in blogs, tips en er zijn professionals die graag advies geven. Dit doen zij door middel van artikelen en het beantwoorden van veel gestelde vragen. Ook kun je hier de blogjes van de andere werkende moeders lezen. Hier vertellen zij alles over waar ze in het dagelijks leven tegenaan lopen. Ook geven ze hierbij tips en trics om deze dingen op te lossen of te voorkomen. Het leven is nou eenmaal te kort om alle fouten zelf te maken, daarom moet je ook maar leren van die van anderen!

Ook kun je zelf je ervaringen en antwoorden op jarenlange vragen delen met de rest van de werkende moeders. Hierdoor hebben zij weer wat leesvoer en kun jij genieten van het schrijven van een heerlijke blog. Je kunt op MamsAtWork lezen (en schrijven) over vele onderwerpen, het is namelijk een hele brede site. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de onderwerpen beauty, work-life balance, loopbaanadvies, kledingadvies, opvoeding en coaching. Natuurlijk zijn er veel meer onderwerpen waar je over kunt lezen. Dit vind je allemaal op de site van MamsAtWork!

Naast dit, zijn ze bij MamsAtWork ook een leuke actie gestart. Als jij je nu inschrijft voor de nieuwsbrief en de Facebook pagina van MamsAtWork liked, maak je kans op een prachtige W’omen Bracelet!

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Adempauze – mindful aan het werk

Adempauze is speciaal voor de drukke, werkende mens, die zich moe en gejaagd voelt en …

Share
Share