Een snel vegetarisch gerecht [recept]

Als gepensioneerde Trotse Moeder en Vader, komt het wel eens voor dat de agenda vol zit en soms dingen tegelijk gaan vallen. Zo ook deze week…. Maar ja, goed eten stellen we ook op prijs. Dus bedacht ik een recept voor twee dagen, wat ik daags tevoren kon klaarmaken.

En naast het gemak, was het ook een groot succes! Toevallig viel het net samen met behoorlijk warm weer en blijkt het koud ook erg lekker te zijn (althans op kamertemperatuur dan). Doe er uw voordeel mee, zou ik zeggen!

Nodig

  • macaroni
  • 1 struik bleekselderij
  • 1 bos bospeen
  • 1 ui
  • 200 gram bonen in tomatensaus
  • 200 gram gezeefde tomatensap
  • knoflookpoeder
  • majoraan
  • basilicum
  • groentenbouillon tablet

Bereiding

Kook de macaroni beetgaar. Fruit de gesnipperde uit ,et kmnoflookpoeder, al roerende. Voeg de fijngesneden bleekselderij en wortels toe en fruit die 5 minuten samen. Voeg dan de witte bonen, de rest van de kruiden, en het tomatensap toe. Tot slot ook nog de macaroni er bij en laat zachtjes pruttelen tot het gaar is.

Geniet er van en smakelijk eten!

Share

About oma Adrie

acpm@gmail.com'

Check Also

Gierst met rode paprika [slowcooker-recept]

Sinds een korte tijd,hebben we een slow cooker in huis. Voor ons een totaal nieuw …

Share
Share