Mijn gepersonaliseerde Moederdag-cadeau

moederdag-foto-copyright-trotse-moedersAls Trotse Moeder van drie prachtige kinderen, geniet ik ieder jaar volop van Moederdag. Het heeft lang geduurd voor ik het geluk had om moeder te mogen worden en mede daardoor is die dag toch wel wat emotioneel. Het meest geniet ik van de (vroege) ochtend, waarop ik in bed verrast word met koffie en cadeautjes. Prachtige, eigengemaakte cadeaus met soms een lief kaartje of briefje erbij en een heleboel knuffels en kusjes. Heerlijk!

Screenshot 2016-05-01 at 21.46.39Dit jaar krijg ik ook een “echt” cadeau. Iets wat ik al heel lang wilde: een hanger waarop niet alleen de namen van mijn kinderen staan, maar die ook mijn geluk als moeder symboliseert. Bij Kaya sieraden is een enorme keuze aan sieraden, van armbanden en oorbellen tot kettingen en hangers. Het leuke is dat er niet alleen sieraden voor Trotse Moeders op de website van Kaya sieraden staan, maar ook voor dochters (en oma’s).

Screenshot 2016-05-01 at 21.36.27Mijn kinderen hebben alle drie een eigen “kleur”. Die zie je terug in de kleding, in de verf op de muur, in de bordjes en bekers bij de maaltijden etc etc. De lievelingskleur van mijn oudste zoon is groen. De tweeling heeft, heel klassiek, blauw als lievelingskleur voor de jongen en roze voor het meisje. Ik wilde die kleuren graag in het sieraad terug laten komen.

Na een tijdje heerlijk “bladeren” door de website, zag ik de voor mij perfecte hanger: een (stam)boom, met daarin 5 Swarovski kristallen verwerkt. Screenshot 2016-05-01 at 21.36.10Ik wilde alleen slechts drie namen erbij. En ik wilde voor mijn kinderen niet de ‘geboortestenen’ (de stenen die hun geboortemaanden symboliseren) maar de stenen met de kleur die hen representeert.

Door de mogelijkheid om direct contact op te nemen met Tanja (van Kaya sieraden) via chat of mail, had ik al snel mijn wensen voorgelegd en kwam ze met een speciaal ontwerp wat echt precies was wat ik in gedachten had.

Een paar dagen later werd de 0.925 zilveren hanger geleverd, in een prachtig doosje met een mooie, fijne, zilveren ketting erbij en zelfs een zilver-poetsdoekje. Helemaal compleet dus!

kaya-sieraard-moederdag-gepersonaliseerd-recensie-copyright-trotse-moeders-2

Op Moederdag 2016 zal ik nog steeds het meest genieten van de tekeningen van de kinderen en het door hen gemaakte ontbijt-op-bed, maar met de hanger, die voor mij mijn leven als moeder symboliseert, zal Moederdag dit jaar nog specialer zijn!

Voor deze en andere “stamboom-hangers”, klik hier >>>>

Om naar het complete aanbod van Kaya sieraden te gaan, klik hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Fleur je keuken op met een gepersonaliseerd spatscherm

De meeste keukens zijn er van voorzien: een spatscherm achter het fornuis. De naam zegt …

Share
Share