Maak kans op vrijkaarten voor De Film van Dylan Haegens [winactie]

Het zal de fans van Dylan Haegens niet ontgaan zijn: er komt een heuse bioscoopfilm aan van / met de bekende YouTuber! De Film van Dylan Haegens draait vanaf 16 augustus 2018 in de Nederlandse bioscopen en jij kunt via onze winactie kans maken op 2 vrijkaarten voor deze film!

NLD/Vernray/20180421 – FilmStillFotografie De Film van Dylan Haegens.

Wat moet je doen?
In onderstaande infographic staan 10 feitjes over de bioscoopfilm van Dylan Haegens. Bij ieder feitje staat een getal in gekleurde letters. Bij feit 6 is dat het getal 340.000 (die krijg je alvast). Andere cijfers die op de infographic staan, tellen niet mee, alleen de gekleurde, grote cijfers van de 10 feiten!

Hier telt alleen het getal 340.000

Telsom
Kijk nu goed naar onderstaande infographic en tel de getallen op de manier van het voorbeeld hierboven bij elkaar op. Het totaal van alle getallen van de 10 feiten, is je antwoord!

Stuur in
Stuur je antwoord naar redactie@trotsemoeders.nl onder vermelding van vrijkaarten Dylan Haegens. Onder de goede antwoorden verloten we willekeurig twee keer 2 vrijkaarten zodat je met een vriend / vriendin, met je moeder of broer of met wie dan ook naar De Film van Dylan Haegens kunt gaan!

NLD/Vernray/20180508 – FilmStillFotografie De Film van Dylan Haegens.

Voorwaarden
Meedoen aan deze winactie is gratis en kan tot 16 augustus 2018. Voor onze voorwaarden zie <voorwaarden>

NLD/Vernray/20180509 – FilmStillFotografie De Film van Dylan Haegens.

Hieronder nog meer informatie en de trailer van De Film van Dylan Haegens:

De Film van Dylan Haegens

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Nationale bedankdag 2022 – wie wil jij bedanken? [Merci – winactie]

Elkaar bedanken…. dat kun je eigenlijk niet vaak genoeg doen. En dan niet het gedachtenloze …