Dikkie Dik vingerverf boek

Een vingerverfboek? Ja, het bestaat! Van Dikkie Dik om precies te zijn. Het boek 27×38 cm groot en elke bladzijde bestaat uit 1 grote kleurplaat van Dikkie Dik. 24 in totaal. Om zelf in te kleuren… ehm… vingerverven. De De kleurplaten hebben dikke lijnen en grote vlakken. Precies goed om met je vingers in te kleuren. Bij het boek krijg je een geweldig leuk Dikkie Dik kliederschort zodat de kleding van je zoon of dochter beschermd blijft. Je moet wel zelf nog even de vingerverf in huis halen.

Met een flinke lading vingerverf en het Dikkie Dik kliederschort aan, is dit boek natuurlijk succes verzekerd. Wie wil er nou niet lekker kliederen met verf? Elke kleurplaat zit middels een perforatierand vast in het boek. Je kan dus elke plaat makkelijk uit het boek verwijderen zodat je kind goed kan schilderen zonder dat het hele boek gelijk onder zit. En dan kan je na afloop natuurlijk jouw mooi beschilderde Dikkie Dik ergens ophangen!

Tip van Dikkie Dik: meng op een schoteltje een kloddertje gele verf met een iets kleiner kloddertje rode verf. Dan krijg je de oranje kleur van Dikkie Dik!

Dikkie Dik vingerverf boek met kliederschort – Jet Boeke
Kleurboek, paperback, 24 pagina’s, Gottmer
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Wie wint een groot Peppa pakket met onze winactie?

We hadden een leuke winactie waarbij we vroegen om creatieve bijdragen die te maken hadden …

Share
Share