Angry Birds – The Movie [recensie van de film op DVD / Blu-Ray]

angry-birds-dvd-recensie-copyright-trotse-moeders-1Angry Birds – De Film speelt zich af op een prachtig eiland vol met vogels. Alle vogels die op dit paradijselijke eiland wonen zijn erg blij, vrolijk en gelukkig, ook al kunnen ze niet vliegen.
Maar er zijn een paar buitenbeentjes: Red (Jason Sudeikis), een temperamentvolle vogel met een slecht humeur, de hyperactieve supersnelle Chuck (Josh Gad) en de opvliegende Bomb (Danny McBride), met een heel kort lontje… Wanneer er vreemde groene varkentjes op bezoek komen zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de varkens van plan zijn.

Recensie
Wat is dit een leuke film zeg! Ik heb hem samen met mijn kinderen op de bank, onder een dekentje, zitten bekijken. De Nederlands gesproken versie waarbij mijn oudste zoon direct riep dat Chuck (de gele, stuiterende vogel) Enzo Knol was. Voor hem reden om te blijven kijken, want hij had er in eerste instantie niet zoveel zin in. Maar… achteraf moest hij toegeven dat ook hij de film geweldig vond!

angry-birds-dvd-recensie-copyright-trotse-moeders-2

Het is een grappig verhaal waar ieder moment wel iets te zien is. Het gáát maar door! Maar zelf heb ik vooral genoten van alle “extra grapjes” door de hele film heen. Omdat er zo’n tempo in de film zit, zit je soms nog te grinniken en er is alweer iets anders waar jij, of je kinderen, om moeten lachen.

angry-birds-dvd-recensie-copyright-trotse-moeders-1

Een hoop vrolijkheid met een heleboel komische personages. Echt een film om nog vaak, met het hele gezin, te bekijken!

 

Share

About Fenna

fenna@hupemail.nl'
Mijn naam is Fenna, ik ben samen met Jonah en Trotse Moeder van een aantal eigen kinderen, stiefmoeder van een aantal cadeau-kinderen en heb in mijn werk ook dagelijks met kinderen in diverse leeftijden te maken, dus ik kan vanuit een rijke ervaring voor Trotse Moeders schrijven en heb daar veel zin in.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share