OXO Tot Voedingsbord met 2 vakjes

Een bordje met twee vakjes. Ik moet eerlijk toegeven dat ik in het begin dacht: “waarom?”. Er werd in de omschrijving uitgelegd dat het handig was omdat je dan verschillend eten in de vakjes kunt doen en dat het zo niet door elkaar gaat.  Ook heeft het bordje antislip, zodat je het bordje makkelijk vast kunt houden. En er zit een randje aan, die je helpt het eten aan de onderkant weer af te vegen.

Ik ben het gaan proberen en ik merkte dat het een fijn bordje is. Waar ik het meest enthousiast van werd, is dat de deksel dicht klikt zodat je een bewaardoosje hebt. En een bordje dat in de magnetron en in de afwasmachine mag, is natuurlijk altijd makkelijk.

Gedurende de afgelopen periode heb ik er verschillend type eten in gedaan. Van fruit, groente, pasta en brood. De meerwaarde van de twee verschillende vakjes zie ik nog steeds niet helemaal. Ik gebruik dan ook geen geprakt voedsel. Maar dat het een handig bordje is, waar je eten makkelijk in kunt bewaren, maakt veel goed. Het is voor mij dan ook een bordje dat je makkelijk mee neemt als je ergens naartoe gaat. Een bewaardoosje en bordje in één.

Het OXO Tot voedingsbordje met 2 vakjes is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een adviesverkoopprijs van € 8,95. Kijk voor meer informatie op www.oogappel.nl.

About Judith Faas

mail@judithfaas.nl'

Check Also

De 100 meest gestelde vragen over borstvoeding [recensie]

Eva Boonen en Martine Boonen schreven met ‘De 100 meest gestelde vragen over borstvoeding’ bij uitgeverij …