Babydieren Pinguïn

pinquinMaak kennis met de babypinguïns terwijl ze over het ijs glibberen en glijden en voor zichzelf leren zorgen in een wereld van sneeuw.

DSC09467Recensie
Dit boek is écht geweldig! De vele prachtige natuurfoto’s  van (baby)pinguïns  zorgen ervoor dat dit boek een lust voor het oog is. Schattige baby-pinguïns en hun mama’s en papa’s sieren het boek. De foto’s laten direct zien hoe pinguïns  leven. Zo zie je o.a. hoe een baby pinguïn zich warm houdt, hoe ze over het ijs van de heuvel naar beneden glijden, hoe ze zich opwarmen in de zonnestralen en hoe ze eruit zien, als ze door de sneeuw hebben gerold.

DSC09471Niet alleen mijn kinderen, maar ook mijn man en ik vinden het erg leuk om al deze foto’s te bekijken. Daarnaast vertellen de korte teksten wat er gebeurd op de foto’s. De schitterende foto’s zorgen ervoor dat zowel jong als oud dit boek fantastisch zullen vinden om te bekijken (en te lezen). Wat mij betreft hadden er wel veel meer pagina’s met mooie foto’s in mogen staan. Babydieren Pinguïn is een boek waar  je gewoon in blijft kijken!

Babydieren Pinquïn – Michael Teitelbaum
Informatief, hardcover, 24 pagina’s, Corona
Bestel dit boek hier >>>>

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

De opvolger van anderhalvemetersamenleving is….

Helaas is het Woord van het Jaar ditmaal weer een Corona-gerelateerd woord. Vorig jaar was …