Alka Bad: in bad met edelstenen en Himalayazout

AlkaBad LRIn bad gaan met het poeder van 12 edelstenen, puur Himalayazout & ontzurende bicarbonaten is perfect voor iedereen die om zijn of haar huid geeft. Want terwijl je ontspant in het warme water, worden zuren afgevoerd die de gezonde huid en schoonheid behoorlijk in de weg kunnen zitten.

De huid wordt niet alleen heerlijk zacht, maar maakt o.a. ook stijve spieren soepel (fijn na intensief sporten!), voert overtollig vocht af en helpt bij het verminderen van cellulitis. En is ideaal voor een extra droge of onrustige huid of als je jezelf gewoon eens wilt verwennen.

Recensie
alka-bad-recensie-copyright-trotse-moeders-1In bad gaan…. Dat is alweer een tijdje geleden. Als Trotse Moeders ben ik ’s morgens al blij wanneer ik de tijd krijg om mijn haar fatsoenlijk uit te spoelen…

We hebben wel een bad, maar dat is meer een speelterrein van de kinderen geworden. Vooral de tweeling kiest liever voor het bad dan voor de douche. Maar nu was ik dus aan de beurt! Voor een recensie moet je wat doen hè?

Eerst het bad vullen met lekker warm water. Lekker veel ook, want de bedoeling is dat ik er ongeveer een uur ga doorbrengen. alka-bad-recensie-copyright-trotse-moeders-3Een glas water bij de hand en uiteraard een boek (lezen, ook al zo’n luxe waar ik zelden meer aan toekom). En dan de doos met badzouten openmaken.

Tot mijn verrassing zitten er 5 zakjes in. Had ik nog niet eens gezien, dat is mooi, heb ik een excuus om nog een aantal keer te badderen! Er zit vrij veel poeder in ieder zakje, op de doos staat precies hoeveel je nodig hebt voor bijvoorbeeld een voetenbadje. Ik giet de inhoud van een heel zakje in het badwater wat enigszins troebel wordt.

Het badwater gaat er niet anders van ruiken en voelt niet anders aan. Wanneer ik er in ga zitten, is het heerlijk ontspannend. Ik heb een heleboel foto’s gemaakt van mezelf, ontspannen in bad (NOT). Wel kan ik vertellen dat het heerlijk was om een uurtje te lezen in heerlijk warm water.

alka-bad-recensie-copyright-trotse-moeders-2

Een aantal keer heb ik ook mijn gezicht nat gemaakt met het badwater. En hoewel ik aan de rest van mijn lichaam geen verschil voel na het badderen, voelt mijn gezicht wel anders aan. Gladder, rustiger, zachter. Ik hoef geen dagcrème op te doen, het voelt lekker aan. En ja, ik ga nog vaker in bad nu ik opnieuw heb ontdekt hoe ontspannen dat is, met dank aan Alka Bad!

Alka Bad is verkrijgbaar bij vakdrogisten, gezondheidswinkels, reformwinkels en de Alka® webwinkel. Zie voor meer info over AlkaVitae, de producten en de Alka Coach: www.alka.nl

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Beste dag uit voor moeders: zonder het gezin

Een dagje weg met gezin is natuurlijk heel erg leuk, maar soms heb je als …

Share
Share