Moeilijke woorden leren met de Woordenboek App

WoordenboekDe Woordenboek Android App is een online woordenboek met ruim 160.000 woorden. Niet meer eindeloos door een papieren woordenboek bladeren, maar gewoon intypen welk woord je zoekt.

Ik las laatst een interview met een moeder die haar kinderen iedere week één ‘moeilijk’ woord leerde. De kinderen kregen ieder een eigen woord voor die week, bijvoorbeeld het woord secundair. Iedere dag lieten de kinderen dat woord terugkomen in wat ze vertelden. Ook de ouders probeerden het woord regelmatig te noemen en legden uit wanneer het woord wel toepasselijk was en wanneer niet. Ik vond het een leuke manier om deze ‘moeilijke’ woorden te leren, dus wellicht is het een leuk en vooral leerzaam spel voor op de achterbank of als je uit eten gaat!

About josje

j.feller@vrouwenpassie.nl'

Check Also

Waar moet je op letten bij het kopen van nieuwe meubels?

Het aanschaffen van een compleet nieuw interieur is natuurlijk hartstikke leuk. Je kunt diverse stijlen …