Kidsclin Coolmousse waterpokkenschuimVreselijk om te zien: waterpokken! Godzijdank kan ik het me zelf niet meer herinneren hoe het voelt om ze te hebben, maar dat lijkt me nóg erger! Mijn oudste dochter van 3 jaar heeft ze -min of meer- gehad. Ik zeg min-of-meer, omdat zij er welgeteld 6 pokken had. Volgens de huisarts waren het toch echt waterpokken, dus wellicht hebben we gelukt gehad. Wel jeukten die 6 stuks verschrikkelijk! Ik kon het niet aanzien dat zielige hoopje kind dat zo graag wilde krabben, maar wat ik steeds moest verbieden.

Bij mijn eerste vriendinnen-en-al-langer-moeder-hulpkreet gaf één vriendin het advies om Kidsclin te gaan gebruiken. Ook wel bekend als waterpokkenschuim en voor € 14,95 per 100 ml verkrijgbaar bij apotheek, drogist of via internet.

Kidsclin Coolmousse is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van waterpokken bij kinderen. Het lichte, verkoelende schuim helpt tegen de jeuk, zodat je kindje niet hóeft te krabben. De natuurlijke bacterieblokker in KidsClin voorkomt bovendien dat de open(gekrabde) blaasjes gaan ontsteken en littekens achterlaten. Daarnaast herstelt en verzorgt het de huid. Dat moet ik proberen!

Mijn dochter keek geïnteresseerd naar het middel. Haar met pijn vertrokken hoofdje veranderde spontaan in een grote glimlach zodra ik begon te ‘spuiten’. Het schuim vond ze ontzettend leuk en grappig. Omdat het ook koud aanvoelt – wat zij als erg prettig ervoer – was het natuurlijk ook lachen geblazen. Of het middel nou zou helpen of niet; dit momentje van ontspanning hadden we al in de pocket.

Kidsclin is makkelijk aan te brengen. Heel fijn met kleine kinderen die over het algemeen niet rustig stil zullen gaan zitten zodat jij het precies kunt aanbrengen. Dat is niet nodig met deze Coolmousse. Fijn! Na twee slapeloze nachten van de jeuk, sliep ze de eerste nacht na gebruik direct een stuk beter! Na dag 2 leek de jeuk zelfs helemaal verdwenen.

Maar goed. Zoals ik al zei, was de schade hier slechts 6 pokken… Vorige week kwam de hulpkreet via Whatsapp mijn kant op. Ons buurjongetje van tweeënhalf jaar zit helemaal onder de waterpokken. Overal! Ik adviseerde Kidsclin en de bevindingen van de buurvrouw waren ook zeer positief! De waterpokken droogden snel in waardoor jeuk en schade aan de huid zeer beperkt is gebleven. Ze vindt het prettig en makkelijk in gebruik en voor de prijs hoeven we het niet te laten!

Bestel dit product hier>>

About Rianne van de Wetering

r_vd_wetering@hotmail.com'
Trotse moeder van twee prachtige dochters Florine (2009) en Annelin (2012). Na mijn studie Communicatiemanagement, heb ik toch mijn hart gevolgd en nu vlieg ik al bijna acht jaar als stewardess de hele wereld over. Daardoor kan ik mijn passie voor reizen goed combineren met het gezinsleven. Je maakt me blij met een gezellige dag/avond met vriendinnen, lezen, fotograferen, creatief bezig te zijn en heb ik altijd honderden verhalen in mijn hoofd die ik graag opschrijf.

Check Also

Wij probeerden Curaloe – tegen reacties op eikenprocessierups (jeuk)

Een veelbelovend persbericht, terwijl mijn oudste zoon en ik proberen om niet de hele tijd …