Be the best you planner, van mom in balance, uitgebracht door Kosmos Uitgevers

Be the best you planner, van mom in balance, uitgebracht door Kosmos Uitgevers

Be the best you plannerHoe vaak ik al niet aan lijstjes, to-do schriftjes, briefjes, reminders en andere systemen ben begonnen? Ik weet het niet, ik denk dat je er een van de vele schriftjes mee kunt vullen 😉

De behoefte aan planningen en overzicht is groter geworden na de zwangerschappen. Op de een of andere manier, is mijn geheugen nooit meer geworden wat het was, voor de hormonen hun werk gingen doen. Tijdens de zwangerschap en de eerste periode van moederschap is het prima om je te kunnen focussen op je baby en de rest wat meer te vergeten, maar er komt een periode dat je leven -weliswaar op een andere manier- weer door gaat. Alleen deed mijn geheugen niet mee….

Bij de meeste planners die ik heb aangeschaft, liep ik vast op dat ik er soms een aantal dagen (of weken) niet mee bezig was. En dan vond ik het lastig om het weer op te pakken. Bij de “Be the best you planner” is dit al meteen geen probleem meer omdat er niet met vaste dagen gewerkt wordt. Je kunt per dubbele bladzijde een maand omcirkelen en eventueel bij de weekdag het cijfer van de datum zetten en je bent weer helemaal bij. Top!

Be the best you planner, van mom in balance, uitgebracht door Kosmos Uitgevers

Een andere top is dat je gericht aan de gang kunt met je doelen. Je kunt ze verwoorden, een mind-map maken of wat ook maar bij je past en je hebt steeds de gelegenheid om er iets over op te schrijven zodat je gefocussed blijft. En wanneer je net zoals ik wel eens een andere route met andere doelen bewandelt tussendoor, zijn er regelmatig pagina’s om je te helpen om weer aan je oorspronkelijke doel te werken of juist om je doel aan te passen.

De uitvoering is ook mooi, en er is een leeslint. De kaft voelt lekker zacht aan. Kortom: echt een cadeautje voor jezelf waar je veel aan kunt hebben.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De beste muziek voor een orgasme [top 10]

Lijstjes…. we hebben er al een flink aantal gepubliceerd omdat ze zo leuk kunnen zijn. …

Share
Share