Junimaand: kwartetmaand! Tweede weetjes-kwartet voor 1 euro

Identity Games heeft een uitgebreide collectie van kwartetspellen, een oer-Hollands spel waarin 4 kaarten bij elkaar gespaard worden. De leerzame Weetjes Kwartetten bestaan uit onderwerpen waar je ook nog eens iets van opsteekt. Leer op spelenderwijs meer over dieren, sport, de boerderij en het menselijk lichaam of een van de andere vele onderwerpen. Weetjes Kwartetten hebben prachtige afbeeldingen en de kaarten zijn door hun formaat makkelijk vast te houden.

Spaar alle kwartetten voordelig tijdens de juni (2018) kwartetmaand, waarbij het tweede kwartetspel slechts €1,- kost.

Ik ben dol op spelletjes en kwartetten vond ik als kind al leuk De Weetjes Kwartetten van Identity Games zijn extra leuk, omdat je er spelenderwijs nog het een en ander van opsteekt. Het leukste is om deze kwartetten in huis te halen wanneer je kinderen al zelf kunnen lezen.

Verschillende kwartetten in huis halen maakt dat je verschillende aansprekende thema’s hebt. Van boerderijdieren tot sport en van “Woezel en Pip” tot dino, voor alle interesses is wel een leuk kwartet. De kwartetten zijn sowieso niet duur (ook leuk als cadeautje!) en deze maand (juni 2018) is helemaal de maand om ze in huis te halen: je krijgt het tweede kwartetspel tijdelijk voor maar 1 euro!

Wij kozen ditmaal voor het kwartet over het menselijk lichaam (als cadeautje voor een verjaardag) en het vakantielanden-weetjes-kwartet wat we meteen gingen spelen. Het spel is hetzelfde als een ‘gewoon’ kwartetspel, maar met alle leuke feitjes over de diverse landen was het extra leuk. Mijn zoon wist al best veel, viel me op (hij is 11) maar er waren ook dingen die ik zelf niet eens wist.

Wat ik wel grappig vind aan deze kwartet-serie is dat er twee sets van 5 kaarten (in plaats van 4) bij zitten in ieder kwartetspel. Wij hebben nu als regel dat je bij vier kaarten een kwartet hebt. En degene die met de 5de kaart blijft zitten, heeft een strafpunt. Dat maakt het extra spannend!

De “tweede kwartet voor een euro” actie duurt nog t/m 30 juni 2018. Snel naar de speelgoedwinkel dus!

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Op zoek naar een budget vriendelijke reis? Zoek niet langer: ga naar de Waddeneilanden!

Nieuwe culturen ontdekken en onvergetelijke ervaringen opdoen. Het hoeft allemaal niet veel te kosten, op …

Share
Share