Tante!

Het Tanteboek is een cadeautje voor alle tantes (in wording). Een boek vol herkenbare, grappige en ontroerende tante-anekdotes! In het tanteboek staan onderwerpen als tante worden, oppas- en logeertips, het vinden van het ultieme verjaardagcadeau, samen koken en eten, kerst met neefjes en nichtjes, tantetradities, maar ook typische tante taboes en irritaties.

Een inspiratieboek vol originele tante doe-en-maak-tips én coole tante specials: tantes in ’the spotlight’, samen met hun neefjes en nichtjes. Voor tantes, door tantes!

Kijk voor nog meer tantetips en anekdotes op Tanteboek.nl

Recensie
Tante worden is meestal heel erg leuk. Ik weet nog dat ik als eerste aan mijn zus vertelde “Ik ben zwanger!”, waarop zij blij antwoorde; “Echt? Dus ik wordt tante!” Ze vond het superleuk om tante te worden. Met dit boek in huis, heb ik dus gelijk het perfecte cadeau voor haar verjaardag. Ik denk dat ze dit boek erg leuk zal vinden.

Tante! is een prachtig boek vol tips, informatie en boordevol met leuke foto’s . Alle onderwerpen worden behandeld zoals; de geboorte van een tante, oppassen & logeren, verjaardagen, feestdagen en nog veel meer. Tantes in spe kunnen met dit boek al een mooie voorsprong opbouwen, door de vele informatie en tips die erin staan. Tantes die al echt tante zijn, kunnen dit boek prima gebruiken om een nog coolere tante te worden (voor zover dat al mogelijk is, natuurlijk…). Wat Tante! erg leuk maakt is dat er hele leuke anekdotes en verhalen van tantes in staan. Herkenbaar en heerlijk om te lezen! Het boek is niet alleen leuk voor Tantes, maar ook erg leuk voor moeders om te lezen.

Tante! is dan ook zeker de moeite waard om te lezen.

Tante! – Florien van Basten Batenburg
Hardcover, informatief, 128 pagina’s, Het Boekenschap

Lees meer:
Het enige echte voorleesboek voor opa’s en oma’s
Uit logeren
“Baby” geheim

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.
Share
Share