Jouw baby boek

jouw babyboekDe geboorte van een kindje is een wonder. In Jouw Babyboek kunnen alle kostbare herinneringen van het eerste levensjaar van je kindje worden vastgelegd. Dit album biedt ruimte voor het plakken van foto’s, de eerste voet- of handafdrukjes en het allereerste haarlokje. Omlijst met betekenisvolle teksten.

Recensie
Volgens mij heeft bijna elke ouder het wel; een babyboek waar je alles in kunt schrijven en in kunt plakken van het eerste levensjaar van je baby. Zo’n babyboek is dan ook iets wat heel waardevol wordt, en naarmate de jaren verstrijken denk ik dat zo’n babyboek van het eerste jaar steeds bijzonderder word. Want het is heerlijk om terug te zien en te lezen hoe het was toen je kind nog een klein baby-tje was.

P1350892Jouw Babyboek is bedoeld voor mensen die Christelijk zijn. Er staan mooie teksten en  versjes in. Teksten en verhaaltjes die te maken hebben met God. Er is volop ruimte gelaten om diverse foto’s te plakken van o.a. het kraambezoek, bijzondere herinneringen, familiefoto’s en natuurlijk is er plaats voor een foto/foto’s van de eerste verjaardag.

Jouw Babyboek is een mooi en waardevol babyboek, waar je al je herinneringen van het eerste jaar in kunt bewaren.

Jouw Babyboek – Gerrit en Marieke ten Berge
Babyboek, hardcover, 48 pagina’s, Callenbach
Koop “Jouw babyboek” hier >>>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Kiekeboe

Samen met je kindje spelen en de wereld ontdekken is voor jou en je kindje …

Share
Share