Snoopy en Charlie Brown: de Peanuts film – officiële trailer

Ik ben echt een enorm Snoopy-fan. Ik heb er al eerder over geschreven en ga jullie uiteraard er steeds mee lastig vallen nu ein-de-lijk de film klaar is en vanaf 9 december 2015 te zien is in 2D en 3D in de Nederlandse bioscopen.

snoopy-peanuts-film-tuschinski-preview-copyright-trotse-moeders-header-655x330

Met mijn tweeling was ik in juli al bij een voorbespreking van de film, door Steve Martino, de regisseur van de Snoopy animatiefilm. Ik mocht al stukjes zien, maar er inhoudelijk nog niet over schrijven. Maar nu is het dan bijna zo ver, en mag er meer informatie naar buiten, zoals onderstaande officiële trailer van Snoopy en Charlie Brown: de Peanuts film:

En nu is het dus wachten geblazen…. 9 december…. pffff, wat duurt dat nog lang. Gelukkig is er een drukke periode, met de verjaardag van mijn tweeling en de komst van man-met-baard-uit-Spanje, dus de tijd zal wel omvliegen. En reken maar dat ik deze film meerdere keren ga zien!

Voor een andere trailer van deze Snoopy film, klik hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share